torsdag den 18. oktober 2012

Kæmper derud af !

Ja det er så nu jeg er gået i gang med en ny kamp! Jeg er begyndt at kæmpe for alle os som lider om vinteren ! Alle os som er nød til at få influenza vaccinen, for ikke at være senge liggende hele vinteren! Os som jo er nød til at betale for den ! Fordi Fibromyalgi åbentbart ikke bliver syge nok !?

Jeg personligt bliver meget syg! og bliver ramt at alle sygdomme der møder min vej hele vinteren !
Det kan da godt være jeg ikke får vejrtræknings problemer eller ligger døden nær, men før jeg fik vaccinen, blev jeg da så syg at det endte med en indlæggelse. Så det synes jeg da hører ind under kategorien!

Jeg skrev i går til Sundhedsstyrelsen omkring dette og fik senere et svar... De skrev at Fibromyalgi ikke hørte inde under, da man ikke fik vejrtræknings problemer eller dødlig syg.
Det jeg ikke forstår er at de skriver "Andre kroniske sygdomme, hvor tilstanden ifølge lægens vurdering medfører, at influenza udgør en alvorlig sundhedsrisiko"
Der må vi jo hører inden under !

Jeg har idag ringet til Statens Serum Institut! De kunne ikke hjælpe mig, da de ikke besvarede spørgsmål . Men da jeg ringede nummeret op, var der en valgmulighed derhed "Spørgsmål til vacciner"!  Det forstår jeg godt nok ikke ...

Nåh men så ringede jeg i stedet til Danske Lægers Vaccinations Service.
Såååh .. det er det vi er nu ... Jeg venter på de ringer til mig, så jeg kan komme videre :D

Hvis der er andre med Fibromyalgi der har brug for vaccinen og selv har betalt den, så skriv lige en kommentar!

1 kommentar:

  1. Man kan godt få vaccinen på baggrund af fibromyalgi, hvis ens egen læge bedømmer at det er nødvendigt.
    Desværre er der ikke noget som beviser direkte at fibromyalgi nedsætter ens immunforsvar. Så derfor kan man ikke ligge det ind i kategorien. Men det kan være det kommer en dag. :)

    SvarSlet